Hol1sme

Marloes van Wilsem

De vrouwencirkel

Ontdek de transformerende ervaring van onze vrouwencirkel, waar vrouwen samenkomen om te delen, te groeien en elkaar te ondersteunen. Vergroot je empowerment en verbinding door deel te nemen aan onze warme en inclusieve gemeenschap. Lees verder en ontdek hoe onze vrouwencirkel je kan helpen bij het vinden van innerlijke kracht en het creëren van betekenisvolle relaties.

Welkom bij onze vrouwencirkel, een veilige en ondersteunende ruimte waar vrouwen van alle leeftijden en achtergronden samenkomen om te delen, te helen en te groeien. Onze cirkel is gebaseerd op eeuwenoude tradities en rituelen die vrouwen door de geschiedenis heen hebben verbonden. Bij ons vind je een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die elkaar ondersteunen op hun pad naar empowerment en zelfontdekking.


Wat is een vrouwencirkel?

Een vrouwencirkel is een bijeenkomst van vrouwen die samen komen om in een veilige omgeving te praten, te luisteren en te delen. In onze cirkel creëren we een sfeer van vertrouwen en verbinding, waarin iedereen wordt aangemoedigd om authentiek te zijn en zichzelf te uiten. Het is een plek waar je je gezien, gehoord en begrepen voelt, zonder oordeel. Door deel te nemen aan onze vrouwencirkel kun je jezelf openstellen voor nieuwe inzichten, groei en heling.


De voordelen van onze vrouwencirkel

Onze vrouwencirkel biedt talloze voordelen voor de deelnemers. Ten eerste biedt het een gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die samenwerken en elkaar ondersteunen. In de cirkel kun je nieuwe vriendschappen smeden en een netwerk van ondersteuning opbouwen. Het delen van ervaringen, uitdagingen en successen met andere vrouwen kan een diepgaande impact hebben op je eigen groeiproces.
Ten tweede biedt onze vrouwencirkel een ruimte voor zelfontdekking en persoonlijke groei. Door middel van gedeelde verhalen, reflectieve oefeningen en rituelen kun je een dieper inzicht krijgen in je eigen innerlijke wereld en je persoonlijke kracht vergroten. De cirkel fungeert als een spiegel waarin je jezelf kunt zien en accepteren, wat leidt tot een groter gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Aanmelden VROUWENcirkel 8 december
Aanmelden VROUWENcirkel 12 januari 2024


De vrouwencirkels zijn op vrijdagavond van 19:30u tot 21:30u


Wat kun je verwachten in onze vrouwencirkel?

In onze vrouwencirkel kun je een verscheidenheid aan activiteiten en thema's verwachten, afhankelijk van de specifieke sessie of bijeenkomst. We creëren een zorgvuldig samengesteld programma dat elementen bevat zoals meditatie, reflectie en groepsgesprekken. We nodigen elke deelnemer uit om waardevolle inzichten te delen over onderwerpen die relevant zijn voor de vrouwen in onze gemeenschap.


Wie kan deelnemen aan onze vrouwencirkel?

Onze vrouwencirkel staat open voor vrouwen van alle leeftijden, achtergronden en levenspaden. Of je nu een student, professional, moeder of gepensioneerde bent, iedereen is welkom in onze gemeenschap. We geloven in inclusiviteit en diversiteit en streven ernaar om een omgeving te creëren waarin elke vrouw zich welkom voelt en haar stem kan laten horen.


Doe mee aan onze vrouwencirkel en versterk jezelf!

Als je op zoek bent naar een betekenisvolle en transformerende ervaring, nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan onze vrouwencirkel. Ontdek de kracht van gemeenschap, empowerment en zelfontdekking. Meld je vandaag nog aan op de wachtlijst en maak deel uit van onze warme en ondersteunende vrouwencirkel.

Als je verlangt naar een veilige en ondersteunende ruimte waar je zonder oordeel kunt delen, dan ben je hier op de juiste plek. Onze vrouwencirkel is een hartverwarmende setting waarin we samenkomen en een diepere connectie met onszelf en elkaar kunnen ervaren.


Aanmelden VROUWENcirkel 8 december
Aanmelden VROUWENcirkel 12 januari 2024

 


De vrouwencirkels zijn op vrijdagavond van 19:30u tot 21:30u


Waarom deelnemen aan onze vrouwencirkel?


Onze vrouwencirkel biedt een veilige omgeving zonder oordeel waarin je jezelf kunt zijn en je verhaal kunt delen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou willen deelnemen: 

  • Verbondenheid: Voel de kracht van vrouwelijke gemeenschap en creëer blijvende vriendschappen met gelijkgestemde vrouwen.
  • Zelfontdekking: Ontdek nieuwe inzichten, kom in contact met je diepste verlangens en vergroot je zelfbewustzijn.
  • Ondersteuning: Ontvang onvoorwaardelijke steun en begrip van andere vrouwen die je aanmoedigen op je persoonlijke groeipad.
  • Heling: Geef ruimte aan je emoties, vind heling en transformeer belemmerende patronen in een veilige omgeving.
  • Inspiratie: Laat je inspireren door de verhalen, wijsheid en ervaringen van andere vrouwen. Samen kunnen we groeien en bloeien.

Voel de kracht van de vrouwelijke gemeenschap en zet de eerste stap naar jouw persoonlijke transformatie.


We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze vrouwencirkel!

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram